russian rus
Hansa Power
Vesi- ja höyrykattilat Kuumaöljykattilat Biolaitokset Turbiinit

Tuotteet

Vesi- ja höyrykattilat

Toimitamme lämmityslaitteita seuraavista maailmanlaajuisesti tunnetuista tuotemerkeistä: ”Igol”, ”Intec” ja Intec ryhmän ”Schneider-Kessel”. Näiden yksiköiden tyypit ja parametrit on esitetty alla.

Höyrykattilat

Matalapaineen kylläinen höyry
Korkeapaineen kylläinen höyry
Tulistettu höyry

Usealla eri kattilatyypillä, joko yhden tuliputken tai kaksoistuliputkikattilalla, tarjoamme teille täydellisen tuotevalikoiman kaikkiin höyryvaatimuksiin.

Myös sähkökattilat täydellisinä varusteineen.

Tehot:175 - 100000 kg/h  

 

Höyrykehittimet

Pysty- tai vaakamalliset 3-veto höyrykehittimet heti valmiina höyryntuotantoon, höyrytehosta ja paineesta riippuen ilman käytönvalvojaa ja paineastiarekisteröintiä. Myös valmiina moduuleina ja räätälöityinä asiakkaan tarpeen ja vaatimusten mukaan. Fossiilisilla polttoaineilla ja biokaasuilla tai bioöljyillä. Valmistuksen korkea laatu takaa pitkäikäisen, luotettavan ja tehokkaan höyrykehittimen toiminnan.

Tehot: 45 – 10 000 kg/h

 

Kuumavesikattilat

Matalapaineen kuuma vesi
Korkeapaineen kuuma vesi
Vesiputkikattilat

Lämmintä ja kuumaa vettä energiaa säästäville lämmitysjärjestelmille teollisuusrakennuksiin, toimisto- ja asuinrakennuksiin.

Alue- ja kaukolämpövoimaloiden perus- ja huippukuormaan. Kaupallisen ja teollisuuden prosessilämmön tuottamiseen.

Myös sähkökattilat räätälöityinä.

Tehot : 100 - 60000 kW

 

Esirakennetut moduulit

Moduulit höyrykattiloihin
Moduulit höyrykehittimiin
Moduulit kuumavesikattiloihin
Moduulit kuumaöljykattiloihin
Esiasennetut valmiit moduulit skidillä

Kattilahuone komponenttien modulaarinen tekniikka, myös heti valmiina asennukseen toimitus. Koko järjestelmän suunnittelua, asennusta ja käyttöönottoa on huomattavasti yksinkertaistettu. Tuotannon korkea laatu takaa pitkäikäisen, luotettavan ja tehokkaan kattilan toiminnan.

 

Asiantuntemus ja luottamus

Kaikki tehtaamme ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja asiantuntijoita kaikenkokoisille ja tehoisille kattilajärjestelmille. Löydätte kattilajärjestelmiämme lähes jokaisesta teollisuudenalasta – mm. juoma-, ruoka-, rakennus-, kemian-, tekstiili- ja paperiteollisuudesta. Monet kansainväliset toimijat luottavat innovatiivisiin höyry- ja kuumavesikattiloihimme. 

Edustamamme tehtaat ovat perustamisestaan lähtien erikoistuneet teollisuuden kattila
rakentamiseen ja saavuttaneet laajaa ammattiosaamista. Vahva innovaatiokyky, laatutietoisuus ja tehokkuus ovat laatumerkkejä meidän tuotevalikoimassa ja palveluissa.

Päämiestemme runsaat 3000 kattilajärjestelmää toimitettuna yli 80 maahan
ovat selkeä osoitus teollisuuskattiloidemme korkeasta laadusta ja luotettavuudesta.

 

Modulaarinen laatu

Kattilajärjestelmän räätälöinti asiakkaan tarpeiden mukaan on kulmakivi, johon voitte nojata kestävästi ja joka varmistaa yrityksenne kilpailukyvyn.

Tarjoamme myös modulaarisia ja yleispäteviä ratkaisuja täydellisen kattilatoimitusohjelmamme kautta.

Tuotteiden mitoitus- ja varustetaso suunnitellaan yksittäisen asiakkaan erittelyjen ja vaihtoehtojen mukaan. Korkea tuotannon laatu takaa asiakkaalle helpon ja sujuvan laitteistojen hyväksynnän. 

Kaikki kattilajärjestelmät voidaan varustaa ohjauksen ja valvonnan kosketusnäytöillä miehittämättömään käyttöön.
Johdonmukainen toimintalogiikka yhteen rakennetuilla suojatoiminnoilla takaa täysin automaattisen kattilajärjestelmän toiminnan. 

Tehokas väyläteknologia takaa älykkään
verkottumisen yksittäisten moduulienvälillä ja mahdollistaa helpon yhteyden ylemmän tason hallinta-/valvontajärjestelmään.

 

Luotettavat varaosatoimitukset

Huolto-varaosapalvelumme luo paljon tehokasta toimintaa teille 

Asiakaspalvelumme on teitä varten pääosin auki ympäri vuoden joka päivä.

Kiitos tiiviin verkostomme, voimme taata huoltopalveluille mahdollisimman lyhyet toimitusajat. Huollon, vianetsinnän ja korjauksien lisäksi, voimme myös tarjota teille apua järjestelmän säännöllisistä tarkastuksista. 

Ettekö ole varma, onko järjestelmänne edelleen uudenveroinen ja toimi tehokkaasti? Tässäkin meillä on ilo auttaa teitä! Me voimme analysoida järjestelmän ja nykyaikaistaa sitä tarvittaessa.

Varaosat ovat pääosin saatavilla välittömästi varastosta.

Copyright 2013-2015 © Hansa Power Oy

info@hansapower.fi

Höyläämötie 18 A
FI-00380 Helsinki

tel: +358 (0)9 492 122
fax: +358 (0)9 498 630