russian rus
Hansa Power
Vesi- ja höyrykattilat Kuumaöljykattilat Biolaitokset Turbiinit

Tuotteet

Yritys

Hansa Power Oy on vuonna 1989 perustettu täyden palvelun Energia-talo, joka toimii monipuolisesti energiatekniikan alueella. Yhtiöllä on sisaryhtiöt Hansa Biopower Oy (biomassa kattilat), Suomessa ja OOO Hansaenergo Venäjällä.

Hansa Power Oy on ympäristöystävällisten, vähäpäästöisten ja korkean hyötysuhteen omaavien energiatekniikan laitteiden toimittaja ja rakentaja. Yhtiö tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kiinteistö-, teollisuus- ja infrastruktuuri-investointeihin monipuolisia ja edistyksellisiä toteutus-, suunnittelu- ja huoltopalveluita kotimaassa, Venäjällä ja Baltiassa.

Kumppanuuden ja verkottumisen avulla palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti. Toimitussisältöömme kuuluvat täydelliset laitokset, kontainerit ja komponenttien maahantuontisertifikaatit kussakin maassa, viranomaisluvat, hyväksynnät ja laitosten käynnistys, koeajo, säätö ja luovutus asiakkaalle sekä käyttöhenkilöstön koulutus. Hyvän asiakaspalvelun ja korkean asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi koko ketjumme tuotannosta luovutukseen osallistuu hankkeen toteutukseen.

Yhtiömme edustamista nykyaikaisista pitkälle kehitetyistä lämpölaitteistoista löytyy kilpailukykyisiä ratkaisuja yrityksille kaikilla teollisuudenaloilla kuten:

prosessi-, kartonki-, kemian- ja elintarviketeollisuus ja kunnalliset energiayhtiöt.

Copyright 2013-2015 © Hansa Power Oy

info@hansapower.fi

Höyläämötie 18 A
FI-00380 Helsinki

tel: +358 (0)9 492 122
fax: +358 (0)9 498 630