Höyläämötie 18 A 00380 Helsinki

Vesi- ja höyrykattilat

Toimitamme lämmityslaitteita seuraavista maailmanlaajuisesti tunnetuista tuotemerkeistä: ”Igol”, ”Intec” ja Intec ryhmän ”Schneider-Kessel”. Näiden yksiköiden tyypit ja parametrit on esitetty alla.

Höyrykattilat

Matalapaineen kylläinen höyry
Korkeapaineen kylläinen höyry
Tulistettu höyry

Usealla eri kattilatyypillä, joko yhden tuliputken tai kaksoistuliputkikattilalla, tarjoamme teille täydellisen tuotevalikoiman kaikkiin höyryvaatimuksiin.

Tehot: 175 – 100 000 kg/h

Myös sähkökattilat täydellisinä varusteineen.

Tarvittaessa myös korkea- sekä keskijännitteen kattilat.
 

Höyrykehittimet

Pysty- tai vaakamalliset 3-veto höyrykehittimet, heti valmiina höyryntuotantoon. 

Höyrytehosta ja paineesta sekä veden tilavuudesta riippuen, ilman käytönvalvojaa ja paineastiarekisteröintiä. 

Myös valmiina räätälöitynä moduulina asiakkaan tarpeen ja vaatimusten mukaan. Kaasuilla tai öljyillä sekä biokaasuilla tai bioöljyillä. Valmistuksen korkea laatu takaa pitkäikäisen, luotettavan ja tehokkaan toiminnan.

Tehot: 45 – 10 000 kg/h

Kuumavesikattilat

Matalapaineen kuuma vesi, < 110 °C
Korkeapaineen kuuma vesi, > 110 °C
Vesiputkikattilat

Lämmintä ja kuumaa vettä energiaa säästäville lämmitysjärjestelmille teollisuusrakennuksiin, toimisto- ja asuinrakennuksiin.

Alue- ja kaukolämpövoimaloiden perus- sekä huippukuormaan. Kaupallisen ja teollisuuden prosessilämmön tuottamiseen.

Tehot : 100 – 60 000 kW

Myös sähkökattilat räätälöityinä.

Esirakennetut kattilamoduulit

Höyrykattilajärjestelmät
Höyrykehitinjärjestelmät
Kuumavesikattilajärjestelmät 
Kuumaöljykattilajärjestelmät
Toimintavalmiit moduulit skidillä

Kattilahuonekomponenttien modulaarinen tekniikka, toimitus heti valmiina asennukseen. Koko järjestelmän suunnittelua, asennusta ja käyttöönottoa on helpotettu huomattavasti.

Asiantuntemus ja luottamus

Kaikki tehtaamme ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja asiantuntijoita kaikenkokoisille ja tehoisille kattilajärjestelmille. 
Löydätte kattilajärjestelmiämme lähes jokaisesta teollisuudenalasta: juoma-, ruoka-, rakennus-, kemian-, tekstiili- ja paperiteollisuudesta. 

Edustamamme tehtaat ovat perustamisestaan lähtien erikoistuneet teollisuuden kattilarakentamiseen ja saavuttaneet laajaa ammattiosaamista. Vahva innovaatiokyky, laatutietoisuus ja tehokkuus ovat laatumerkkejä meidän tuotevalikoimissa ja palveluissa.

Monet kansainväliset toimijat luottavat innovatiivisiin höyry-, kuumavesi- ja kuumaöljykattiloihimme. 
Päämiestemme runsaat 3 000 kattilajärjestelmää, toimitettuna yli 80 maahan ovat selkeä osoitus teollisuuskattiloidemme korkeasta laadusta ja luotettavuudesta.

Luotettavat varaosatoimitukset

Huolto- / varaosapalvelumme varmistaa Teille tehokkaan toiminnan.

Kiitos tiiviin verkostomme, voimme taata huoltopalveluille mahdollisimman lyhyet toimitusajat. Huollon, vianetsinnän ja korjauksien lisäksi, voimme myös tarjota teille apua järjestelmän säännöllisistä tarkastuksista. 

Ettekö ole varma, onko järjestelmänne edelleen uudenveroinen ja toimi tehokkaasti? Tässäkin meillä on ilo auttaa teitä! Me voimme analysoida järjestelmän ja nykyaikaistaa sitä tarvittaessa.

Varaosat ovat pääosin saatavilla yhteistyökumppaniemme varastoista.

Uutiset

16.04.2018 Kuumaöljykattilalaitos on asennettu Tahkoluodon öljysatamaan, Poriin.

Yhtiömme toimittanut täydellisen lämpökontaineriin asennetun kuumaöljykattilalaitoksen asiakkaalle Tahkoluodon öljysatamaan, Poriin. Laitoksen Igol Oil kuumaöljykattilan max teho 2 MW, 10 bar suunnittelulämpötilalla 350 C; max käyttölämpötila 300 C, Allweilerin kiertopumput, täyttö-/tyhjennyspumppu, maakaasu/kevytöljypoltin, kaasuryhmä, kuumaöljyn varastosäiliö 5 m3 varusteineen ja vuotoaltaalla, paineistettu paisunta-astia jne.

arrow
Lisätietoja

31.05.2018 Höyrykehitin kontaineri, katso video.

Lämpöristetty höyrykontaineri Igol Steam höyrykehittimellä, AISI syöttövesisäiliöllä ja Riello maakaasupolttimella varusteineen ja automaatioineen.

arrow
Lisätietoja

2.05.2019 Kuumaöljykattilalaitos.

Täydellinen sähkökäyttöinen 1 MW, 10 bar tehoinen kuumaöljykattilalaitoksemme valmiina toimitukseen tehtaallamme. Skidille asennettu valmis laitos sijoitetaan tilaajan tiloihin.

arrow
Lisätietoja

23.05.2019 IGS2000 höyrylaitos kevytöljypolttimella.

Toimitettu asiakkaallemme Pohjois-Karjalaan raamille rakennettu ja asennettu täydellinen IGS2000 höyrylaitos kevytöljypolttimella ja syöttövesijärjestelmineen teholle 2000 kg/h kylläistä höyryä. Järjestelmä varustettu kahdella syöttövesipumpulla ja paineenpitopumpulla sekä 72 h automaatiolla.

arrow
Lisätietoja

22.08.2019 Yhtiömme toimittaa asiakkaalle yksilöllisesti räätälöidyn puhtaan energian sähkökäyttöise.

asennettuna skidille 50 kW:n teholle kuumaöljyn 225 °C menolämpötilalla ja 180 °C paluulämpötilalla kaikilla turvavarusteilla, ohjauskeskuksella.

arrow
Lisätietoja

18.09.2019 Mäntsälän biokaasulaitokselle lämmityskontaineri (-35 °C).

Yhtiömme toimittaa Mäntsälän biokaasulaitokselle lämmityskontainerin (-35 °C) asennettuna edustamamme Igolin Mizu IMG kattilalla teholle 800 kW, 6 bar.

arrow
Lisätietoja

01.03.2021 iDM ilma-vesi- ja maalämpöpumput .

Ilmaston puolesta taistelu ja hiilipäästöjen alentaminen on äärimmäisen tärkeätä. Meillä ei ole planeetta B:tä. Olemme aloittaneet iDM maalämpö- ja ilmavesipumppujen maahantuonnin tehoille 2 - 1500 kW. Erityisesti suuret maalämpöpumppu yksiköt Terra SW sarja 20 - 280 kW (rinnan kytkettynä 1500 kW) on markkinoinnin keskiössä. COP jopa yli 6.0 matalaenergiakohteissa. Pieni tilavaatimus 1 m2 lämpö teholle 140 kW > 2 m2 lämpöteholle 280 kW.

arrow
Lisätietoja

Sähköhöyrykattila.

15.04.2021 Hiilipäästöjen alentamiseen höyryä puhtaalla sähköenergialla. Olemme toimittaneet asiakkaalle täydellisen sähkökäyttöisen 100 kg/h, 12 bar höyrykattilapaketin.

arrow
Lisätietoja

10.11.2021 SCR Comp ruuvikompressoreiden maahantuonti ja myynti.

Hansa Power Oy laajentaa tuotesortimenttiaan huippuluokan maailman maineeseen nousseen SCR Comp ruuvikompressoreiden maahantuontiin ja myyntiin

arrow
Lisätietoja

23.12.2021 Kuumaöljykontainerit.

Yhtiömme toimittaa kevään 2022 aikana kaksi täydellistä kuumaöljykontaineria

arrow
Lisätietoja

20.01.2022 Sähköhöyrykattila ilman käytönvalvoja.

Pohjois-Suomen leipomolle helppokäyttöinen höyrykattila ilman käytönvalvoja

arrow
Lisätietoja

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää tarpeistanne!